HyperX lanserar fyra nya gamingprodukter under CES 2018

I morgon börjar den enorma teknikmässan CES i Los Angeles och alla som vill vara något är där. Hårdvaruutvecklarna HyperX är inget undantag och de tänker utnyttja mässan till att lansera inte mindre än fyra nya gamingprodukter. Något av följande som lockar lite extra?

HyperX Cloud Flight

HyperX lanserar nu sitt första trådlösa gamingheadset någonsin. HyperX Cloud II kan vara det bästa headsetet på marknaden och nu kommer alltså äntligen en trådlös version. Med hela 30 timmar batteritid och 50mm element och 2.4 GHz lär det få munnen att vattnas på alla medvetna gamers där ute.

HyperX Alloy Elite RGB Mechanical Keyboard

När vi recenserade tangentbordet Alloy Elite anmärkte vi på att det saknade RGB-belysning. Troligen läser folket på HyperX Varvat, för nu lanseras Alloy Elite RGB. Tangentbordet använder HyperX mjukvara NGenuity. Alloy Elite RGB har ett stabilt stålchassi och en USB 2.0-port, samt en snabbåtkomstkontroll för ljuseffekter och ljusstyrka. Tangentbordet finns tillgängligt med röda, bruna och blå Cherry® MX-switchar.

HyperX Pulsefire Surge RGB Mouse

HyperX lanserar sin första RGB-mus och har en Pixart 3389-sensor med upp till 16 000 DPI som hanteras med en LED-indikator. Musen har switchar från Omron med en livslängd på 50M klick per switch. Det är kanska många klick…

HyperX Predator DDR4 RGB

HyperX lanserar också marknadens första RAM-minne med RGB-ljus med IR (infraröd)-teknik. Nu skall jag bara skaffa en dator med glas-chassi.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.