Imorgon är det Raid Night i Destiny 2: The Witch Queen när Vow of the Desciple har premiär

Inget är lika spännande i en ny expansion som en helt ny raidupplevelse! Berättelserna knutna till den, drabbningarna som pressar din skicklighet och samarbetsförmåga och viktigast av allt: den häftiga looten.
Inget i Destiny är så häftigt som att ta sig an en helt ny raid.

Imorgon, fredag 5 mars klockan 19:00, öppnar Vow of the Desciple sina dörrar för första gången. Som den allra senaste raiden i Destiny 2: The Witch Queen är detta något av en ritual för kollektivet – vare sig du tävlar om World First, eller bara vill upptäcka mekaniker och strider med dina vänner.

Exakt vad som väntar i Vow of the Desciple är ett mysterium. Men med tanke på att raiden utspelar sig i en av Mörkrets pyramider kan vi, baserat på Witch Queen-kampanjen, vänta oss föränderliga miljöer, mörk arkitektur och troligtvis en del deepsight-pussel.

Klarar du Vow of the Desciple inom två veckor har du möjlighet att köpa loss expansionens unika raidjacka från Bungie Store, för lit extra braging rights.

Contest Mode

Värt att veta är att alla som ger sig in i raiden imorgon kommer spela under Contest Mode, en reglering som skall göra tävlingen World First så rättvis som möjligt. Detta innebär att maxleveln i varje delmoment är pressad till 20 levels under rekommendation och att maxlevel i hela raiden är reglerad till 1530 Light. Artifact levels är borträknade så det är din utrustning som räknas.

Vidare är en del föremål låsta då de är buggade och kan bryta mot raidens mekaniker och balansering. Dessa är:

 • Vapen 
  • IKELOS_SMG_V1.0.2 Legendary SMG 
  • Imperial Needle Legendary Bow 
  • Grand Overture Exotic Machine Gun 
  • Wardcliff Coil Exotic Rocket Launcher 
 • Rustning & Mods 
  • Wormgod Caress Titan Exotic Gauntlets 
  • Peregrine Greaves Titan Exotic Legs
  • Suppressing Glaive Artifact Armor Mod

Har du inte möjlighet att raida, eller vill se de bästa spelarna i världen tävla om första platsen, kan du följa hela äventyret imorgon kväll från Twitch från klockan 18:30. Personligen rekommenderar jag dig att undvika sändningen om du planerar att raida, då sändningen kan avslöja både mekaniker och story.

Lycka till!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.