Vem blir Årets spelare 2016?

För åttonde året i rad ska utmärkelsen Årets spelare delas ut. Nomineringsprocessen är nu öppen och pågår till 9 oktober. Efter det kommer en jury gå igenom de nominerade och vinnaren mottar sin utmärkelse 31 oktober i samband med invigningen av Spellovet i Stockholm. Bland de tidigare vinnarna av Årets spelare finns bland annat Johanna Koljonen och Orvar Säfström.

Årets spelare är ett pris som instiftats av spelhobbyförbundet Sverok för att uppmärksamma individer som gjort extraordinära insatser för att sprida spelhobbyn i Sverige. Tidigare vinnare inkluderar Madeleine “Maddelisk” Leander, Johanna Koljonen, Orvar Säfström och nu senast Kim “Drayich” Larsson.

Nomineringsprocessen är öppen och det går att nominera fram till 9 oktober. Efter det kommer en jury bestående av representanter från spelbranschen, spelmedia och spelhobbyn att gå igenom de nominerade samt motiveringarna och utse en vinnare.

– Det här är vårt sätt att lyfta de personer som dedikerat sin tid och sin energi för att skapa en bättre spelhobby i Sverige, säger Alexander Hallberg, förbundsordförande i Sverok. Vi vill ge dem en chans att synas och lyfta deras gärningar.

Utmärkelsen delas ut i Bryggarsalen i Stockholm i samband med Spellovet, den nationella manifestationen för spelkultur som pågår under höstlovet.

Nomineringen sker här!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.