Jump Force – en mangakavalkad i spelform

One Piece möter Dragonball Z möter Naruto i superdramatiskt action. Trailern avslöjade inte vad för typ av spel det blir, men det känns som att det kan vara fokus på fighting. Antingen som ett PvP-spel eller som ett äventyrtsbrawler. Med tanke på vilka serier vi får se karaktärer ifrån vore det nästintill orimligt att tro att det inte är fighting på tapeten.

Det luktar lite fan service över hela grejen, men efter att ha sett Naruto medverka i riktigt välpolerade fightingspel, samt det senaste Dragonball FighterZ känns det ändå ganska hoppfullt. Dessa tre serier är inte de enda som dyker upp i traliern, dock. I slutet får vi se en viss dödsgud, tillsammans med en Herr Yagami.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.