Legendariska pådrag i The Crown Tundra – expansion till Pokémon Sword och Shield ute nu

Då är äntligen den andra expansionen till Pokémon Sword och Pokémon Shield ute! The Crown Tundra tar dig på kyliga äventyr och möten med flera bekanta och nya pokémon!
Så många legendariska pokémon!

Äntligen helg! Och äntligen har vi nästa expansion för Pokémon Sword och Pokémon Shield, The Crown Tundra! Expansionen kommer med ett nytt äventyr i ett fruset landskap och massor av välkända och nya pokémon att bli vänner med. Du kommer delta i expeditioner åt en person vid namn Peony och utforska Pokémon Den, samt delta i Dynamax Adventures med dina vänner för möjligheten att fånga legendariska pokémon.

The Crown Tundra utspelar sig i ett vidöppet landskap där befolkningen samlats i små kollektiv. Men det är inte bara människor som kallar denna region sitt hem, utan även legendariska pokémon som den mystiska Calyrex. Och vad är det egentligen med det där enorma trädet?

The Crown Tundra är ute nu som del i Expansion Pass för Pokémon Sword och Pokémon Shield. Var noga med att köpa rätt version av expansion pass. Läs gärna vår artikel om expansion pass för att inte råka köpa fel.

Twilight Wings

Pokémon-fans kan se fram emot ett nytt avsnitt av den unika serien Pokémon Twilight Wings på Pokémons officiell youtubekanal och app. Avsnittet heter Twilight Wings – Gathering of Stars och går att se i november.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.