Pokémon Sword och Shield snart här – läcker som tusan

Med bara två veckor kvar till releasen läcker Pokémon Sword och Pokémon Shield i sann tradition över hela internet.

OBS! Nintendo har anmält och tvingat ner majoriteten av läckor rörande Sword och Shield. Om du själv har bildmaterial på läckorna på sociala medier rekommenderar vi er starkt att ta ner dem innan Nintendos advokater kontaktar er.

I helgen hände det som alltid händer innan releasen av ett pokémonspel: de läcker online. Massor med information från Pokémon Sword och Shield har sedan i fredags läkt, bland annat nya pokémon och utvecklingar, men även spelmekanik börjar komma till ytan. Flera källor läcker bilder från den officiella guideboken och spelet som i sedvanlig ordning hamnat i fel händer två veckor innan releasen den 15 november.

Läs gärna vårt intryck från Pokémon Sword och Shield demon på Gamescom 2019.

Personligen älskar jag att veta vilka nya monster som kan har möjlighet att lära känna i Sword och Shield, då jag kan planera mitt lag, fantisera om movesets och matchningar. Men av respekt till de som inte vill veta något innan den 15:e avslöjar jag inga av de läckor som skett här. Istället hänvisar jag de nyfikna till Pokemon Sword/Shield Leaks på Twitter. Där samlar de alla läckor, jämför och korsrefererar dem för att särskilja fejkmons från potentiella riktiga mons.

Ni som vill undvika läckor men ändå fantisera om Sword och Shield kan surfa in på den informativa officiella hemsidan.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.