Markarth ute nu med bland annat 2 zoner och en solo arena

Markarth avslutar 2020 i ESO och The Dark Heart of Skyrim-berättelsen. Ta upp ditt vapen och bered dig att återta Skyrim från blodsugarna.
Markarth avrundar ett episkt år av vampyrer och gotisk action i The Elder Scrolls Online.

Slutet är nära! Nu kan spelare på PC, Mac och Stadia ta del av det episka slutet på The Dark Heart of Skyrim-berättelsen med nya The Elder Scrolls Online: Markarth DLC. Playstation 4 och Xbox One kommer kunna ansluta till striden den 10 november.

Med Markarth DLC:n beger sig spelare ut till två nya zoner, the Reach och Arkthzand Cavern, fulla med uppdrag och andra saker att göra. I linje med tidigare DLC-paket får fans också tillgång till nya set med utrustningar, achievements och föremål att hamstra. Det stora säljargumentet här är dock att Markarth är den sista pusselbiten i berättelsen för the Dark Heart of Skyrim som började med Harrowstorm och ledde in i det stora kapitlet Greymoor. Fans som investerat i sagan kommer nog vilja uppleva slutet…

En stor nyhet i Markarth är den nya solo arenan Vateshran Hollows, i vilket en spelare kämpar genom en serie utmaningar menade att testa dina färdigheter som spelare och din karaktärs styrka. I Vateshran Hollows kan du låsa upp hemliga gångar för att hitta kul belöningar utöver de vapen och rustningar du erhåller.

Belöningar från Vateshran Hollows.

Utöver den gedigna DLC:n kommer alla spelare kunna ta del av gratisuppdateringen som släpps i samband med DLC:n. Update 28 som den heter innehåller inte bara bugfixar och åtgärder för prestandan utan även en ovärderlig funktion som kommer göra många spelare otroligt lyckliga: item collections!

Det är ingen hemlighet att regelbundla spelare samlar på allehanda föremål av sentimentalt värde eller rollspelsfunktioner. Nu kommer spelare kunna lagra dessa föremål i samlingen och deleta föremålet i sig – och återskapa det senare vid behov. Detta kommer göra att spelare kan frigöra utrymme i deras förvaringsutrymmen. Tack och lov!

Du kan läsa med om den senaste uppdateringen och Markarth på den officiella hemsidan.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.