Anna Erlandsson ny ordförande för Sverok

Under söndagen på Sveroks årsmöte i Sundsvall valdes Anna Erlandsson från Göteborg, efter att ha suttit flera år i förbundsstyrelsen som ledamot. Hon efterträder Alexander Hallberg som suttit på posten i tre år.

– Jag är ödmjuk inför förtroendet jag har fått av våra medlemmar och samtidigt fylld av entusiasm inför den kommande tiden. Tillsammans med den nyvalda styrelsen så tror jag vi kan fortsätta stödja unga spelares idéela engagemang ännu mer, säger Anna Erlandsson i ett pressmeddelande från Sverok.

Anna Erlandsson har under de senaste åren arbetat som frilansande journalist och har en lång bakgrund inom lajv. Hon har också länge spelat kortspelet Magic: The Gathering. Anna har de senaste åren drivit flera frågor kring jämställdhet, inkludering och mångfald inom Sverok, för att på så sätt förändra spelkulturen till det bättre.

– Tanken om att alla har rätt till en meningsfull fritid har varit en grundsten för förbundet under långt tid och det kommer vi fortsätta kämpa för. Det är ett viktigt mål för mig som ordförande, men under 2018 ser jag också fram emot att samla våra medlemmar för att fira förbundets 30-årsjubileum med pompa och ståt, säger Anna.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.