Silent Hill HD Collection får en uppdatering

Silent Hill HD Collection fick utstå en hel del kritik när det släpptes för ett par månader sedan. Bland annat för att denna ”samling” inte var komplett utan den första delen i serien men framför allt på grund av det tekniska slarv som plågade de båda spelen (Silent Hill 2 och 3).  Några av dessa tekniska frågor har uppmärksammats av Konami som nu har släppt en patch till PlayStation 3-versionen av samlingen, som bland annat ska rätta till bilduppdatering för mjukare rörelser och fixa till synkroniseringen med spelens audio. Uppdateringen kommer att laddas ned automatiskt nästa gång man startar spelet.

Även jag blev något missnöjd med denna samlingsutgåva när jag recenserade den. Läs min recension här.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.