Pokémon Ultra Sun och Ultra Moon får ny häftig trailer

Res till en ny dimension, fånga nya ultra beasts och strid mot nya skurkar i Ultra Sun och Ultra Moon.

Gänget som knåpar ihop Pokémonspel har passat en ny trailer till oss genom Nintendo och den är fullständigt sprängfylld med nyheter. Dessutom, kombinerat med trailern från några veckor sedan (inbäddad i slutet av artikeln), vet vi mer än någonsin om ultrautgåvorna av generation sju.

Till att börja med får vi möjligheten att rida genom maskhål, samma maskhål från vilket ultra beats invaderade Alola i Sun och Moon. Resan ser ut att vara en spelbar sekvens där vi samla energi av något slag för att sedan hoppa ut genom hål. Troligtvis innehåller dessa maskhål flera in och utgångar. Med största sannolikhet leder dessa maskhål till en annan dimension och hemvistelsen för ultra beasts. Det är också troligt att det är i denna dimension som Ultra Megalopolis finns, en stad berövad på sitt ljus.

Döskallegänget verkar ha upplösts, men i dess ställe har Ultra Recon Squad uppstått. Baserat på deras namn verkar de intresserade av att fånga och utnyttja ultra beats. I trailern ser vi dem i Aether Paradise, där Lillies mamma Lusamine styr. Kan det vara så att de samarbetar på något sätt?

Nya monster

I trailern visas tre nya ultra beasts upp. UB Adhesive, en ondskefullt söt poison-typ ultra beast som säkerligen har starka giftattacker; UB Burst, en fire/ghost-hybrid som kan kasta sitt huvud på motståndaren i den nya moven Mind Blown, en move som fullständigt krossar motståndet på bekostnad av halva UB Bursts liv; och UB Assembly, en rock/steel-hybrid som utan tvekan har mycket defense. Alla dessa ultra beasts har egenskapen Beast Boost som antagligen höjer varelsens stats.

I den andra trailern nedanför ser vi flera gamla pokémon från tidigare generationer återvända. Bland annat Mareep (som blir Ampharos, en av mina personliga favoriter), Zorua och Larvitar. Sammanlagt får Ultra Sun och Ultra Moon över 400 pokémon! Dessutom får vi surfa på Mantine i ett nytt minispel!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.