Osäker på vad Pokémon Ultra Sun och Ultra Moon är för något? Se hit

Vad är egentligen nytt med de senaste pokémonspelen Ultra Sun och Ulta Moon? Den här videon kanske underlättar.

För många finns det en viss förvirring kring vad exakt Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon är för något. Inte är det konstigt heller när Pokémon Sun och Pokémon Moon släpptes för ett år sedan och Pokémon Trading Card Game gått under Sun och Moon-tema det senaste året. Men Ultra Sun och Ulta Moon är två helt nya spel i pokémonserien som delar region (Alola) och generell story med föregångarna Sun och Moon.

Rent krasst är Ultra Sun och Ultra Moon några slags ultimata utgåvor av förra årets spel, de slutgiltiga, avslutande delarna innan serien flyttar över till Nintendo Switch. Ultra-versionerna om du så vill. Storyn är till grunden den samma, men utvecklar berättelsen utöver det vi såg i Sun och Moon. Dessutom introducerar Ultra-spelen nya funktioner att ha roligt med samt nya och återvändande pokémon att värva. Som om det inte vore nog är det möjligt att fånga alla tidigare legendariska pokémon – inte mytiska dock. Och för att knyta ihop säcken återvänder Giovanni, ledaren av Team Rocket, tillsammans med alla andra skurkar för en sista fight.

Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon finns ute nu till Nintendo 3DS.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.