Nästa AGES-duo till Nintendo Switch

Opa-opa!

SEGA har utannonserat två nya titlar till AGES-serien på Nintendo Switch. Denna gång är det Shinobi och Fantasy Zone som får var sin utökad portning.

Shinobi är ett plattformsspel direkt från arkadhallarna på 80-talet. Här ska du som ninjan Joe Musashi göra upp med ett syndikat som kallar sig ZEED. AGES-versionen kommer att innehålla funktionerna att välja svårighetsgrad, bana och spola tillbaka i tiden.

Fantasy Zone, ett av historiens första ”cute ’em ups”, är ett skjutarspel med sockersöt grafik och catchig musik. AGES-utgåvan kommer med en assistansfunktion för mindre skjutskickliga fans av spelet, ett Time Attack-läge, extra bossar samt valmöjligheten att spela som huvudskeppet Opa-Opas bror, Upa-Upa.

Shinobi och Fantasy Zone AGES kommer dessutom att ha sparfunktioner för replays, onlinerankinglistor och andra gängse AGES-funktioner. De släpps som var sitt spel på eShopen den 23 januari.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.