Nu släpps Bardock och Broly till Dragon Ball FighterZ

Efter flera veckors väntan är äntligen den första duon med DLC-karaktärer här till Dragon Ball FighterZ. Som vi tidigare har rapporterat är de första nykomlingarna filmskurken Broly och Gokus far Bardock. Två nya Saiyans kanske kan kännas lite överflödigt när det redan finns så många. Båda är dock fanfavoriter så folk kommer knappast klaga.

Dragon Ball Super tar visserligen en paus nu, men av det som animen hittills visat upp så finns det mycket material för nya karaktärer. Själva hoppas vi antingen på en solovariant av Android 17 eller nykomlingen Kefla (Nej, final Fantasy-fans, inte DEN Kefla’n) i kommande pack.

Bardock och Broly släpps den 28’e Mars till samtliga plattformar. De är separata produkter, men har du FighterZ Pass får du naturligtvis båda två på en gång.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.