Minnesvärda spelstunder: Shepherds svek i Call of Duty: Modern Warfare 2

Tårarna var inte långt borta när det hände. Jag hade kämpat tappert genom horder av legosoldater i en stuga, plockat med mig datadisken under tung beskjutning och släpat min lekamen till helikopterupphämtningen. Precis när jag trodde att allt var klart inträffade det ofattbara.

Till tung svepande begravningsmusik sköt befälhavare Shepherd ”Roach” och ”Ghost” i bröstet. Inte långt därefter varnade min kollega Price via radio om att inte lita på karln som nyss skjutit hål i mig. Musiken intensifierades när jag och ”Ghost” slängdes i en grop och översköljdes med bensin. Det sista som händer är hur Shepherd slänger sin cigarr i gropen och förvandlar allt till ett eldhav. De sista tonerna klingar av innan skärmen svartnar.

Call of Duty: Modern Warfare 2 var en intensiv men andefattig upplevelse. Men just den här scenen blev för mycket. Sorglig men ändå vacker på något obehaglig vis. Shepherd visade sig från sin värsta sida och kvalade in sig bland de kusligaste spelskurkarna. Infinity Ward visste vilka knappar de skulle trycka på för att skaka om mig känslomässigt.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.