Overwatch Anniversary

Nya skins och…överhype?

Vad sägs om att vi börjar med den överhypade elefanten i rummet?
Jeff Kaplan sa att vi skulle få ett Dva-skin som skulle knäcka internet. Det känns som en hyfsad överdrivt, men det är absolut inte tråkigt heller. Tvärtom, det är en av de snyggare skinsen vi fått till Dva och ett av de bättre under detta event. Men knäckare av internet? Njae, inte riktigt. Mer om det lite längre ned.

Halvdugliga

Det finns tre halvdana skins som inte känns riktigt intressanta i mitt tycke. ”Electric” med Widow tycker jag t.o.m. är ganska fult. Jag kan dock uppskatta färgerna och elegansen som Sombras ”Oro” har. När det kommer till Mei är väl jag en av dem som inte tycker att hon är en hjärtlös, ondskefull cancer, men jag har ändå svårt att uppskatta hennes skins. Hennes ”Honeydew” är ett legendariskt skin och jag tycker ändå det känns ganska mjeh.

Helt okej

Jag gillar svart. Att vi får kolfibertema med de titulära ”Carbon Fiber” åt Pharah och Doomfist är jag helt okej med. Det är skins som följer originalmodellen, men de är stilrena och sånt fungerar alltid. Dva fick två skins, där det ena hamnade i kategori lila – ”Midnight” har ett riktigt snyggt färgschema och ser riktigt bra ut. Pharah fick även ett legendariskt skin, ”Orbital”, som får en ny modell, i sann, Horizonanda. Det känns lite i underkant för ett legendariskt skin, men är fortfarande väldigt snyggt, mind you!

Fräsigt värre

En del skins kändes riktigt fina i år, däribland Roadhogs ”Toxic”. Jag vill se honom gästa Britta Spjut som dansare i ett liveframträdande bara därför. Alla missnöjda tonåringar med orimligt högt polisförakt kommer bli upprörda över Brigittes nya, riktigt snygga skin ”Riot Police”. Med hjälm, kravallsköld och en batong på steroider kommer hon slå sig fram under eskorter, kontrollerpunkter och anfall.
Winston fick ett riktigt snyggt skin i form av det titulära ”Gargoyle”, komplett med färgat glas, stenstrukturer och dåligt humör. Winston har fått många riktigt snygga modeller tidigare och det här upprätthåller den trenden.
Den överhypade elefanten i rummet – Dva och hennes ”Academy”. Det är ett riktigt snyggt skin, med en ny modell, men hypen är definitivt överdriven. Trots detta är det här en av favoriterna i årets Anniversary. Kommer gå grymt bra ihop med guldvapen också.

FöregåendeSida 2 av 2

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.