PlayStation Vitas nya uppdatering finns ute nu

Den nya uppdateringen för PlayStation Vita har släppts. Med uppdateringen kommer en del finputsningar av orienteringen i menyer där man nu kan använda styrkorset, små tillägg i webbläsaren såsom ett sökfält längst upp i högra hörnet och stöd för scrollning genom plattan på baksidan av konsollen, samt stöd för PS One Classics. Det sistnämda är kanske mest intressant. Har man redan en PlayStation 3 och har köpt PS One Classics tidigare så kan man ladda ner dessa igen utan att betala för samma spel en extra gång. Alla spel finns inte tillgängliga än men listan över spel med stöd är ganska omfattande och inkluderar stortitlar som Final Fantasy, Metal Gear Solid, Tomb Raider, Crash Bandicoot m.fl.

[youtube id=”tPJyUta3RRA” width=”600″ height=”350″]

Källa: PlayStation.Blog

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.