Snart kommer Pokémon VSTAR

The Pokémon Company International kommer att släppa en ny rolig mechanic för alla spelare till det berömda kortspelet Pokémon Trading Card Game. Den kommer ut tillsammans med den nya expansionen, Sword and Shield – Brilliant. Denna nya mechanic heter Pokémon VSTAR och kommer tillsammans med den nya expansionen ut i början av 2022.

VSTAR bygger vidare på Pokémon V och kommer ha ett stort inflytande på Pokémon metat. En Pokémon VSTAR har en VSTAR kraft som är stark nog att på helt egen hand avgöra en match. Den är så stark att det bara går att använda en enda VSTAR kraft per match. Så använd den när det väl gäller!

Dessutom så får Pokémon VSTAR extra hög HP, attacker med högre skada än vanligt och ger motståndarspelaren två priskort när de slås ut. Pokémon som får en VSTAR version inkluderar Arceus, Charizard, Shaymin och Whimsicott.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.