Scalebearer gör entré i Quake Champions

Idag får vi ta del av en skoningslös krigsherre som bestämt ska hjälpa oss till seger – Scalebearer. Tillsammans med den nyligen tillagda Nyx är han en av de många som erbjuder en unik uppsättning färdigheter.

Denna krigsherre, från det skoningslösa Greiss, plundrade teknologin från ett otal världar för att stärka sina arméer. Då denne led ett tungt nederlag av en reserverad, formskiftande ras växte hans hämndbegär. I detta mörker upptäckte han källan till deras kraft; ett urgammalt tempel med en mystisk sfär. När han slutligen slaktade dess väktare och klev in blev han uppslukad av sfären…och försvann. Han vaknade i ett drömland, ett bisarrt och brutalt rike, där kan förvanskats av urgamla energier. Nu försöker han hitta tillbaka till den vakna världen för att återta sitt kommando över sina arméer och känna på sin nyfunna kraft.

Aktiv förmåga: Bull Rush
Bull Rush låter Scalebearer rusa rakt emot sina fiender, för att slå ned på dem med full kraft.

Passiv förmåga; Heavyweight
Heavyweight låter honom använda sin extravikt för att krossa fiender. Bokstavligen. Med ett väl avvägt rocket jump kan han landa och krossa motståndet.

Både Scalebearer och Nyx är del av den kommande betan som du kan skriva upp dig för redan nu. Håll ett öga på vad som händer inom de kommande veckorna för fler Champion-profiler och mer info om spelet!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.