SEGA AGES switchar på ytterligare två

Visste du att SEGA är förkortning för 'Service Games'?

Nintendo Switch är numera det nya exklusiva hemmet åt SEGA:s anrika arkadspel. Ett flertal nyversioner utvecklade av M2 har släppts med regelbundna mellanrum sedan konsolen nådde marknaden, varav Varvat recenserat ett flertal. Nu expanderas AGES-namnet med ytterligare två spel: Space Harrier och Puyo Puyo.

Space Harrier är likt Out Run ett pseudo-3D-spel. I stället för att kontrollera en bil så ikläder du dig rollen som den titulära rymdkrigaren för att försvara det oskyldiga Drakarnas Land från invaderande monster. En nyhet för denna versionen är Komainu Barrier Attack; ett tillägg för att göra spelet lite enklare för nykomlingar genom att låta spelaren tåla en extra fiendeträff.

Välkommen till Fantasizonen. Gör dig redo!

Puyo Puyo är ett klassiskt pusselspel med ungefär samma regler som Hebereke, Super Puzzle Fighter och Dr. Mario. Para ihop färger, bygg kombinationer och gör det innan pjäserna hinner nå toppen av din skärm. Nytt för den här versionen är online-stöd, för spelare med en prenumeration på Nintendo Switch Online. Här kommer att finnas poänglistor och ett regelrätt versus-läge.

SEGA AGES Space Harrier och Puyo Puyo anländer på eShopen (i Europa) den 22 augusti.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.