Snart öppnar Vault of Glass

Season of the Splicer har nyss påbörjat sin andra vecka i Destiny 2. I denna säsong får vi inte bara utrustning som ser bra ut, delikat synthwave i både audiell och visuell briljans. Vi får även ta del av gamla storheter i form av spelseriens första raid – Vault of Glass kommer tillbaka. Om några dagar, närmare bestämt på lördag, får vi återuppleva en av de bästa raider Destinyserien har sett. Raiden kommer med både både Contest Mode och World First, som låter spelare tävla om den prestigefyllda förstaplatsen. Det räcker dock inte med att bara klara av raiden. Det kommer även triumfer som måste klaras av för att kunna flexa på riktigt.

  • Vault of Glass kommer med Contest Mode tillgängligt under 24 timmar.
    • Spelare måste ha en power level på åtminstone 1300 för att kunna utmana Vex i valvet.
  • Att klara Vault of Glass med Contest Mode aktivt är det första steget för att få tillgång till Challenge Mode från kartan, samt triumfen Tempo’s Edge.
  • För att göra det lite roligare gör Challenge Mode att ert fireteam wipear om ni misslyckas med målet.

Bungie har även belöningar på hemsidan för de som lyckas med dessa triumfer.

Om ni vill ta del av raidracet kan ni surfa in på ProfessorBroman’s Destiny Raid Day Tailgate, som startar en timme innan raiden släpps. Broman och Reck kommer kommentera och analysera racet för titeln ”World First” när porten till Vault of Glass öppnas för första gången på flera år.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.