Uppdateringar till GTA Online och Red Dead Online

Onlinelägena i GTAV och Red Dead Redemption har en hel del nytt på lager. Detta innefattar bl.a. saker spelare bett om, nya föremål, quality of life och nya upplevelser.

GTA Online

I Los Santos kommer bilkulturen komma tillbaka till gatorna. På ett storslaget sätt, med nya möjligheter, kommer spelare få skräddarsy sina bilar ännu mer. Det förnyade intresset har lockat till sig en ny mötesplats under jord, tillsammans med nya alternativ för den lokala racingscenen. Och efterfrågan på stulna fordon har aldrig varit högre.

Förvänta er risker lika intensiva som den action som väntar när gäng tar sig an gatorna i jakt på de senaste fordonen på listan. Utmana varandra i olika typer av racing, ta del i olika rån där flyktfordonet kräver minutiös design. Baby Driver ingår ej. Allt detta, senare i sommar.

För att hjälpa till förberedelserna inför sommaruppdateringen finns det åtta nya stuntrace att ta sig an fr.o.m. 27 maj. Dessa nya banor kommer introducera en mängd av utmaningar för stuntförare.

Kort därefter kommer fans av det futuristiska Deadline-läget få sju nya arenor där de kan förinta motståndare med Shotaros ljusspår. I utplånandet av ett beväpnat motstånd är mer i er smak kommer Survival-läget att utökas med nya platser runtom Los Santos och Blaine County.

Red Dead Online

Nästa vecka levererar Red Dead Online åtta nya tävlingar som sträcker sig över ikoniska platser, runtom de fem staterna. Från det karga gränslandet i Gaptooth Breach, till gruvstaden Annesburg och träsken i Lagras. Flexa med dina färdigheter på hästryggen i olika tävlingar med nya standardrace, tillsammans med nya Open Races.

Target och Open Target Races kommer erbjuda pil och båge, där måltavlor ska träffas medan du rider. Alla dessa race kommer på tisdag, den 25 maj.

Red Dead Onlines sommaruppdatering kommer tillföra en mängd olika uppdrag i världen. Om tidigare nämnda spel lockar med sina moraliskt tvivelaktiga aktiviteter kan spelare ta del av den kriminella världen. I Saint Denis har Angelo Bronte’s trogna löjtnant Guido Martelli börjat jobba på sitt egna kriminella nätverk. Allt från hot och mindre brott, till större rån finns med på listan. Ryttare får vara beredda att göra vad som krävs om de ska få sina blodspengar.

…och mycket mer

De expanderade och förbättrade versionerna av Grand Theft Auto V och Grand Theft Auto Online kommer till PlayStation 5 och Xbox Series X|S med nya finesser den 11 november i år. Som en extra bonus kommer sommarens uppdatering till GTA Online innehålla särskilda förmåner för spelare att tar tillvara på i de nya versionerna. Vi närmar oss även ett 20-årsjubileum för Grand Theft Auto III, vilket kommer medföra ytterligare överraskningar, bland annat saker specifikt för GTA Online-spelare.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.