Sony startar alternativt OS

I helgen gick startskottet för vinterspelen Sotji och hela svenska folket bänkade sig i vardagsrummet. Eller var det verkligen hela svenska folket? För de som inte bryr sig särskilt mycket om vintersport arrangerar PlayStation alternativa vinterspel i sina sociala medier under hashtaggen #speltablån.

Tävlingen pågår mellan 10-23 februari och går parallellt med sex utvalda grenar. Momenten kommer att vara lika varierande som i vinterspelen med uppgifter som att ta bilder, dela med sig av spelupplevelser och att visa sin senaste trofé. Tävlingsbidrag markeras med hashtaggen #speltablån och postas antingen i kommentatorsfältet på PlayStations Facebook eller på Twitter eller Instagram. Vinnaren av varje tävling belönas med tre månader gratis PlayStation Plus.

Vi vågar säga att våra spelare har Sveriges bästa guldchanser.
Niklas Ricaforte, community manager på PlayStation. 

Den första tävlingen hölls 16:00 måndag den 10 februari i samband med herrarnas skidskytte. Information om tävlingsregler kommer att finnas tillgängliga på Facebook och Twitter.

Tävlingsschema:

Onsdag 12 februari, kl. 18:00
Lördag 15 februari, kl. 11:00
Onsdag 19 februari, kl. 12:45
Fredag 21 februari, kl. 13:45
Söndag 23 februari, kl. 8:00

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.