Starfield får en dedikerad låt från rockbandet Imagine Dragons – Children of the Sky

Rock- och pop-gruppen Imagine Dragons har kokat ihop en låt speciellt för Starfield. Children of the Sky, som dessutom går att lyssna på via streamingtjänster som Spotify.
Children of the Sky från Imagine Dragons.

Children of the Sky är namnet på låten skriven och dedikerad för Bethesdas kommande rollspel Starfield som hade en överraskningspremiär igår kväll. Skriven och framförd av den amerikanska rockgruppen Imagine Dragons den en hoppfull och lågmäld rocklåt som lånar några av Inon Zurs toner (kompositören för Starfield). Det är troligtvis en låt som kommer höras i Starfield vid någon punkt. Om inte annat kan du lyssna på Children of the Sky på någon av de många streamingtjänsterna. Bland annat Spotify.

Imagine Dragons är en grupp som slog genom på för tio år sedan men har fortsatt producera musik till relativ framgång. De har bland annat gjort låten Enemy för Netflix animerade serie Arcane, som är baserad på League of Legends. De har även medverkat på filmerna Passangers (2016) och Suicide Squad (2016). De har till och med ett webbaserat spel på sin hemsida!

Children of the Sky – boken

Fans av Bethesdas spel kanske känner igen namnet på låten och som en skarp redditanvändare säger, så är det namnet på en av böckerna i The Elder Scrolls V: Skyrim. Boken Children of the Sky handlar om nordernas mytologi och röst-kraft kallad thu’um. Boken går även att hitta i Oblivion, Morrowind och The Elder Scrolls Online!

Vilka mer påskägg tror ni Starfield kommer innehålla? Det är inte långt kvar nu till releasen! Imorgon börjar early access-perioden för alla som köpte delux-utgåvan.

Starfield släpps annars den 6 september till Xbox Series X|S samt till PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.