Starfield får en otecknad trailer

Starfield släpps den 6 september till PC och Xbox Series X|S. Har du Xbox Game Pass har du tillgång till Starfield direkt på lanseringsdagen!
Vad finns där ute?

För att sparka igång på Gamescom, och för att spinna vidare på marknadsföringen såklart, har Bethesda Games Studios publicerat en rykande färsk trailer för sitt kommande rollspel Starfield. Den här gången är den otecknad och har troligtvis en betydelsefull budget bakom sig. Men det är egentligen oviktigt för visst säljer den in drömmen om att utforska det okända? Jag vet att jag gärna hade suttit i det sätet!

Den 6 september har vi också möjligheten att utforska stjärnorna när Starfield släpps på PC och Xbox Series X|S.

Starfield är det första nya universumet på över 25 år från Bethesda Game Studios som de under de åren främst arbetat på The Elder Scrolls– och Fallout-serierna. I detta nästa generationens rollspel kommer du kunna skapa vilken karaktär du vill och utforska stjärnorna som aldrig tidigare i en episk resa på jakt efter mänsklighetens största frågor.

Du kan läsa mer om Starfield på dess officiella hemsida. Där kan du även förhandsboka spelet, eller försöka lägga vantarna på den eftertraktade Constellation Edition! Om du missade de tre tecknade kortfilmerna som tidigare publicerades kan jag starkt rekommendera att se dem! De ger en stilistisk inblick i Starfields värld och de samhällen som väntar oss.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.