Starfield släpps i september – direktsändning i juni

Bethesda har äntligen satt ett datum för när Starfield tar oss till stjärnorna.
Skriv ner datumen!

Då har Bethesta äntligen satt ett officiellt datum för när deras hett efterlängtade, åh så efterlängtade Starfield anländer. Datumet är den 6:e september 2023. Ringa in dagen eller lägg den på minnet för från och med den sjunde september kanske spelvärlden ser annorlunda ut. Men innan det, den 11:e juni kommer vi få en djupdykning i Starfield när Bethesda har en särskild Starfield Direct-sändning. Troligtvis får vi veta mer om spelets olika system, en längre demonstration och de sedvanliga förköpserbjudanden vi är vana vid.

September är ett halvår bort. Och sändningen är ytterligare tre månader. Med största sannolikhet kommer Bethesda att fokusera på arbetet under våren så det är mycket möjligt att vi inte kommer höra ett knyst från studion fram tills dess. Därför är det klokt att tålmodigt vänta tills sommaren. Distrahera dig själv med andra spel under tiden.

Ett halvår går relativt fort ändå.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.