Starfield – ny trailer visar stora framsteg

Animationer, texturer och bildfrekvens verkar bättre än sist i Starfields senaste trailer.
Bethesdas bästa skjutarspel hittills?

Äntligen får vi en ny trailer för Bethesdas nästa storspel Starfield! Medan många scener är bekanta från äldre material ser vi däremot korta sekvenser som är nya. Bland annat ett par snabba actionsekvenser som visar att Starfield ser ut att kunna bli en mer snärtig skjutare än sina föregångare! Vi ser även lite neondränkta dansgolv, spännande varelser och vad som ser ut som en rymdstrid från Star Wars.

Vad som är särskilt anmärkningsvärt är uppgraderingen i kvalitet! Det vi ser här är av markant bättre än vi såg 11 månader sedan! Skjutsekvenserna ser rappa ut, vapnen verkar ha mer kraft i sig och animationerna lite mjukare. Framstegen bådar gott för Starfield och med lite tur blir detta Bethesdas bästa spel genom tiderna – och deras mest felfria.

Vi får även bekräftat att Starfield få tre olika utgåvor, där det mest anmärkningsvärda är en story expansion kallad Shattered Space. Köper du Premium eller Constellation Edition, i vilket Shattered Space ingår, får du dessutom upp till fem dagars early access till spelet. Förhandsbokar du spelet får du dessutom ett kosmetiskt paket med digitala föremål tillhörande gammal arbetarutrustning från Mars. Starfield Constellation Edition är spelets guldkista och dyraste utgåva som levereras med en klocka, likt den du använder dig av i spelet.

Starfield – ute på ett hav av stjärnor

Starfield är ett storslaget och episkt rollspel och det första, helt nya universumet Bethesda skapat. Vi kommer skapa vår egna karaktär i deras mest avancerade karaktärsskapare hittills, och välja bakgrund och egenskaper som utgångspunkt för vår gestaltning. Under äventyrets gång kan vi fatta beslut och ta handlingar som formar karaktären till allt från en rymdcowboy till intergalaktisk diplomat.

Fast vi börjar vårt äventyr när vi kommer i kontakt med Constellation, en organisation som viger sina liv åt att utforska universum. Med ett eget skepp och en robotsidekick ger vi oss sedan av för att kartlägga planeter, samla resurser, bygga utposter, modifiera rymdskeppet, rekrytera följeslagare och mycket mycket mer.

Personligen fantiserar jag om en rymdtrucker som kan allt om farkoster, vet hur man tjänar en hacka vid sidan av legala transporter, men som har problem med auktoriteter och ett svagt hjärta för slemmiga rymdkryp.

Bethesda fortsätter hålla tyst om storyn generellt. Allt vi känner till är att vi kommer söka efter delar av en artefakt. Troligtvis är detta kopplad till det som varje trailer frågat: vad finns där ute? Spekulationer fortsätter att löpa amok bland fans och mystiken är otroligt lockande. Förhoppningsvis kommer Starfield att leverera ett tillfredsställande svar när det släpps den 6 september, exklusivt till Xbox Series X|S samt PC.

För mer information hänvisar vi er till Starfields officiella hemsida. Vi rekommenderar särskilt att du tittar på Starfield Direct om du är intresserad, där Bethesda berättar mycket mer om spelets övergripande funktioner.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.