Summer Game Fest: Allt som utannonserades på Guerilla Collective Showcase 2023

Iron Meat

Springskjutare med rockigt soundtrack och hinkvis med blod. Svårt att inte dra paralleller till Contra. Har animerade sekvenser med starka 90-talsvibbar.

Släppram: 17 oktober 2023.

Hammerwatch II

Hacks-slåss-action med samarbetsläge. Tycks bjuda upp till samma dans som föregångaren, men med mer av allt.

Släppram: Ingen ännu.

Annalynn

Actionplattformare i arkadstuk som nu finns även på Nintendo Switch. På PC har det (tydligen) varit tillgängligt sedan januari 2021.

Släppram: Ute nu.

Super Space Club

Kul kulört kulregn i arkadstuk med antropomorfa spelkarakäter. Ska tydligen ha vissa slumpelement.

Släppram: 4 augusti 2023.

Toxic Crusaders

Ser ut att ha samma utvecklare som TMNT: Shredder’s Revenge. Och det är självklart något bra för den som gillar moderna pixelbrawlers. Har en fruktansvärd öronorm till trailerlåt.

Släppram: 2024.

30XX

Uppföljaren till 20XX. Mega Man med slumpgenerator och fantastiskt produktionsvärde. Animerade mellansekvenser någonstans mellan Japan och USA i stil. Finns som Early Access sedan 2021, men närmar sig nu alltså slutfasen (och ett släpp på Nintendo Switch).

Släppram: 3 kvartalet 2023.

Leximan

Ett textorienterat äventyr klart influerat av Undertale. Här handlar det dock som besvärjelser och magi i form av ordpussel.

Släppram: 2024.

Antonblast

Värdarna själv tog upp likheterna med Wario Land-spelen, och det är nog där den uppenbara likheten ligger närmast: actionplattformsspel med en kaxig huvudperson beroende av berömmelse och/eller pengar. Trailern skriker amerikanskt 90-tal.

Släppram: Snart.

Serum

Överlevnadsskräck med en intressant gimmick: en klocka tickar ständigt ner din levnadstid och du kämpar för att lägga till tid på den. Det gör du genom sagda serumet, som du måste fixa själv i spelet. Här finns dessutom samarbetsläge.

Släppram: Snart (som Early Access).

Do You See Sparky?

Skräckskjutare i förstaperson med samarbetsläge i fokus. Är för närvarande dock i alfastadie.

Släppram: Ingen ännu.

0 Delningar
FöregåendeSida 2 av 9 Nästa

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.