Supersamling från Sega med ”Model 2 Collection” till PSN/XBLA

[youtube id=”EnLUHKE6gyI” width=”600″ height=”350″]

Efter en tids hyschande om sitt nya släpp så har Sega äntligen gått ut med Model 2 Collection som kommer att släppas till PSN och XBLA i Japan i år. Samlingen kommer att innehålla fem spel: Virtua Fighter 2, Fighting Vipers, Sonic the Fighters, Virtua Striker och Cyber Troopers Virtual-On. Allihopa är spel som ursprungligen släpptes till den gamla arkadmaskinen vid namn ”Model 2”. Online-läge för multiplayer kommer att vara inkluderat i samtliga spel med det här nysläppet.

Sega har ännu inte gett några kommentarer på om eller när Model 2 Collection kommer att släppas utanför Japan, men vi kan hålla tummarna för att åtminstone Europa inte kommer få vänta längre än till 2013.

Källa: Sega

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.