The Shore blir VR

The Shore var bara början på äventyret. Utvecklarna Ares Dragonis har börjat jobba på VR-versionen av sin Lovecraftinspirerade upplevelse. Samtidigt har de börjat jobba på sitt ”Online Co-op Project”, även detta med Howard Phillips som inspiration.

The Shore är ett spel som fokuserar på mysteriet kring det okända som finns på en förbjuden ö. Storyn baseras på en mytology som går på djupet genom och bortom Lovecrafts skapelser. Spelare kommer uppleva berättelsen genom ögonen på en far som förlorat sin dotter. Spelare kommer få uppleva världen genom inlevelserik och atmosfärisk gameplay medan de försöker möta de mest mardrömslika varelser. Om spelare lyckas överleva och lösa alla pussel kanske fadern får återse sin dotter igen. Medan han letar efter sin dotter är han konstant jagad. Att överleva, både fysiskt och mentalt, är en utmaning i sig på sin väg att upptäcka hemligheterna bakom sitt eget psyke.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.