Bekanta dig med tvillingarna från Persona 5

”The Velvet Room” är en plats där Personas kan experimenteras med precis som en känner för det, men det finns en hake. Eftersom protagonisten är en fånge i sitt eget Velvet Room måste han förtjäna rätten att var en galen professor med Personas. Trots att grundläggande fusion och registrering är tillgängligt från start för fången, t.ex. avancerat nätverksfusion och träning, betyder inte att andra övningar är det.

Det är där tvillingväktarna Caroline och Justine kommer in. De är inte bara Igors assistenter, det är även officerare för ”rehabilitering” som kommer se över protagonisten under hans vistelse. Genom att spendera tid med dem (utföra fängelsejobb) kan han få tillgång till nya, roliga experiment. additional fun experimentation options will unlock.

Åh, det också – Caroline är den elaka, medan Justine är den snällare av dem.

Persona 5 släpps den 4:e April i Nordamerika och Europa, till PlayStation 4 och PlayStation 3.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com