Förbannad pingvin till Battleborn

Idag har Randy Pitchford, högsta hönset på Gearbox Software, gett oss lite mer kött på benen angående Battleborn på den årliga PlayStation Experience presskonferensen i San Francisco.

Han har avslöjat Toby – en pingvin med en mecharustning. Toby blir den 16:e karaktären som dyker upp. Det har även getts information om Battleborns öppna beta som kommer nästa år.

Hår får ni en snabbtitt på vad som sades:
Battleborns 16:e karaktär (av sammanlagt 25 stycken) är Toby, en pingvin som, till skillnad från sin söta Happy Feet-uppenbarelse är ett förbannat ingenjörsgeni i en köttig mecharustning. Toby kommer finnas tillgänglig att prova på i den öppna betan som släpps under 2016 till PS4. För mer information om Toby, klicka vidare till denna bloggpost.
• PlayStation 4-spelare kommer få tidig tillgång till betan och ett särskilt tack till alla som har deltagit i den. Detta utannonserades idag och dessa spelare kommer få tillgång till en 26:e karaktär efter att spelet släpps den tredje Maj nästa år.

För lite mer ögongodis, ta en titt på två trailers för både Battleborn och Toby.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.