Paprium, det nya heta till Mega Drive

Retropisk utan dess like

Nej, det finns ingen anledning att korrigera glasögonen eller börja fundera på vilket år du lever i. Det kommer ett nytt spel till Mega Drive vid namn Paprium, utvecklat av WaterMelon. Ska man utgå ifrån trailern så utlovas minst en vältränad japan och redigt med stryksmisk, även om jag misstänker att japanen uteblir för oss i väst.

Spelet påminner om Double Dragon och Final Fight och ser så där mustigt lovande ut. Det går redan nu att förhandsboka via paprium.com, om man känner sig sugen på att damma av sitt gamla Sega.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com