Stor The Legend of Zelda rea!

37 dagar kvar till det att The Legend of Zelda: Breath of the Wild släpps till Nintendo Switch och Wii U. Om du precis som vi inte kan bärga dig till dess erbjuder nu Nintendo det perfekta sättet att mildra väntan, och lätta på din plånbok.

Mellan den 26 januari och 9 februari håller Nintendo of Europe en Zelda-rea på Nintendo eShop. Bland annat säljs klassiker som Ocarina of Time och Majora’s Mask till reducerat pris. Hur mycket priserna är sänkta vet vi inte i dagsläget, men imorgon kommer de flesta av oss vara några hundringar fattigare.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild släpps den 3 mars till Nintendo Switch och Wii U.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com