The Sims 4 släpps i september

The Sims 4 släpps i september

Det är dags att boka din semester och ta ut den om 85 dagar! EA meddelar att The Sims 4 börjar säljas i Sverige till PC den 4 september. Den nya generationen smartare simmar med starka personligheter gör The Sims 4 till det enda spelet som ger spelarna chansen att leka med livet och skapa innehållsrika och ibland knäppa historier.

The Sims 4 tar den bästsäljande spelserien till en ny generation. De nya simmarna är smartare mer känslofyllda karaktärer som levandegörs via en kombination av fri vilja och spelarkontroll. Spelarna kontrollerar tankarna, kroppen och nu även hjärtat hos de nya simmarna och kan levandegöra deras historier på ett som inte varit möjligt i tidigare spel. Para ihop den nya revolutionerande simmarna med de nya kraftfulla och lättanvända verktygen och det nya Galleriet som låter spelarna komma åt andra spelares kreationer direkt från spelet vilket resulterar i en ny gameplay-upplevelse som innebär en ny era för The Sims.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com