23 maj släpps det vackra fantasyspelet Planet of Lana

Thunderful och den oberoende utvecklaren Wishfully meddelar nu att deras efterlängtade indie-spel Planet of Lana kommer att släppas den 23 maj på Xbox Series X|S, Xbox One och PC via Steam och Windows 10 Store. Planet of Lana har redan dykt upp på över 40 ”mest efterlängtade” listor, inklusive från välrenommerade speljournalister som IGN, Gamespot, Eurogamer, Polygon, Kotaku, Rock Paper Shotgun, Time och Game Informer.

Planet of Lana utspelar sig på en främmande planet där du tar kontroll över Lana och hennes lojala djurkamrat Mui, som tillsammans ger sig ut på en farlig räddningsmission för att rädda Lanas syster. Under resan kommer spelarna att uppleva en unik blandning av episk berättelse och personligt samspel mellan huvudpersonerna, som vävs samman med en vacker och fantasifull miljö.

Wishfullys VD Adam Stjärnljus är nöjd över att releasen närmar sig.

– Vi är så glada att äntligen kunna avslöja att Planet of Lana släpps på PC och Xbox den 23 maj. Tack till alla som har visat så mycket kärlek och stöd för vårt spel under de senaste åren. Vi kan inte vänta på att ni ska landa i den magiska värld vi har arbetat så hårt för att skapa och uppleva denna äventyrsresa själva, säger Adam.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.