Årets expansion 2020: Destiny 2: Beyond Light

Hembakade expansioner är något vi sällan får smaka på och Bungies senaste är ett hopkok som trots omständigheterna håller bra standard. Med det sagt hoppas vi att nästa expansion har förutsättningarna av ett fungerande arbetarsamhälle.

Inom denna kategori var det ganska svårt, i alla fall för undertecknad, att väga expansioner mot varandra. World of Warcraft och sitt efterlängtade Shadowlands landade äntligen efter lite förseningar och tog spelare på nya äventyr i det helt outforskade skugglandet. Greymoor till The Elder Scrolls Online var också en het kandidat som skänkt mycket glädje under andra halvan av 2020. Och vi får inte glömma alla olika variationer av DLC och tillägg berikat spelupplevelser som till exempel The Crown Tundra för Pokémon Sword och Shield, Bounty of Blood för Borderlands 3 eller Legends för Ghost of Tsushima.

2020 har likt föregående år gett fans många anledningar att plocka upp gamla spel. Om det finns något spel som ständigt lockar tillbaka varje år så är det Bungies årliga expansioner till Destiny 2.

Destiny 2: Beyond Light kom i samma veva som Bungie skred till verket med sitt kontroversiella beslut att skrapa bort med än 70% av spelet och sätta majoriteten av alla vapen i graven. Men jag tror vi behöver separera på expansionen Beyond Light och Bungies live service metoder. Som expansion är Beyond Light fenomenal och introducerar en ny destination med helt unika miljöer, en rätt solid story och en ny helt OP klass.

Jag har spenderat hutlöst många timmar i snön på Europa och förälskat mig i mörkrets krafter Stasis. Och även om jag är lite besviken på hur berättelsen blev förmedlad i Beyond Light ser jag ändå fram emot nästa år i Destiny 2 och drabbningen mot Savathûn. Beyond Light är inledningen på en trilogi expansioner planerade för Destiny 2 som siar om en spännande framtid för Bungies rymdepos.

Är du med oss?

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.