ESO: Markarth i november och flera event väntar innan årets slut

Den 2 november får The Dark Heart of Skyrim sitt slut med The Elder Scrolls Online: Markarth.
Det här väntar årets sista månaderna i ESO.

I lördags utannonserade Zenimax Online den avslutande DLC:n i The Dark Hearth of Skyrim-berättelsen som började i våras med Harrowstorm och följdes upp med expansionen Greymoor. Den 2 november kommer spelare på PC, Stadia och Mac kunna ta del av det avslutande äventyret Markarth. Playstation 4 och Xbox One får vänta till 10 november. DLC:n går då att köpa i Crown Store, samt är gratis för alla med ESO Plus.

Markarth är en episk avslutning på berättelsen som sträckt sig över året. Utforska en ny farlig zon i the Reach, alliera dig med otänkbara karaktärer och konfrontera en uråldrig vampyr och hans arméer. Markarth introducerar också en helt ny solo arena, Vateshran Hollows, tänkt att testa styrkan, modet och listen hos spelare med utmanande bossar, flera upplåsbara vägar och dolda hemligheter.

Denna DLC finns ute redan nu på PTS:en.

Äventyrare kan däremot redan nu ta del av prologen till Markarth, helt gratis. Det tar spelare på ett uppdrag som leder direkt in mot storyn i Markarth. Om du vill ta del av den behöver du bara klicka dig in på Crown Store och plocka upp uppdraget. Alla med grundspelet The Elder Scrolls Online kan ta del av prologen.

Lost Treasures of Skyrim event

Från och med imorgon kan spelare med medverka i Lost Treasures of Skyrim genom att använda Antiquities för att gräva upp skatter. Kollektivet utmanas att samla så många skatter de kan för att låsa upp tre nivåer av upplåsbara belöningar. Dessa inkluderar kosmetiska föremål, ett pet, ett nytt hus och den första husgästen någonsin.

Läs mer på Lost Treasures of Skyrim.

Längre fram väntar fler event fans känner igen från föregående år. Den 22 oktober ser vi häxorna återvända i Witches Festival, och den 25 november blir det dags för alla äventyrare att fira Undaunted Celebration. Framåt årets slut väntar såklart New Life Festival mellan 21 december och 2 januari.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.