Möt Night Citys tuffa gäng i Cyberpunk 2077

Få en känsla för Night City och dess gäng i dessa klipp för Cyberpunk 2077.
En snabb rundtur i Night City, där gäng och kriminalitet finns i överflöd.

Bara ett par månader återstår innan CD Project Red släpper sitt hett efterlängtade rollspel Cyperpunk 2077. Under sommaren har den polska studion bland annat avverkat vapen, livsvägar och utrustning i sina förhandstittar. Nu presenterar de huvudkaraktären i spelet: staden Night City, ett tätt och vertikalt landskap av stål och glad.

Vill du veta mer om staden kan du jacka in till stadens hemsida på nightcity.love, en trovärdig fejksida med jättemånga pop-upp annonser från spelet. Suktar du ändå efter mer Cyberpunk är du välkommen att läsa om allt vi vet om attribute, skills och perks, eller om den där psykopatcyborgen Adam Smasher.

Night City – gängen

Night City är uppdelat i distrikt och varje stadsdel har sitt gäng. Dessa har egna agendor, uttrycker sig med distinkta klädstilar och cyberware, samt har konflikter med rivaliserande gäng. Spelaren gör sig bäst att bli bekant med dem för jobb och tillgång till unika fordon, vapen och kläder. Men trampar du dem på tårna kan du räkna med att de sätter sikte på ditt pannben.

CD Projekt Red har varit väldigt tydliga med att spelaren inte kommer kunna gå med i ett gäng då hen spelar en legosoldat, en så kallad edgerunner. Spelaren kommer istället hänga på krogen Afterlife, ett ökänt vattenhål i Watson där alla drinkar är namngivna efter döda edgerunners och berömda rebeller.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.