Epic Games visar upp Unreal Engine 5 på Playstation 5 och jag dör

Oj oj, det här var fruktansvärt snyggt. Kraften i nya Unreal-motorn verkar otrolig och även kraften i PS5. Kan det bli såhär bra i praktiken?
Det här kan inte stämma. Drömmer jag?

Jag skulle precis gå och lägga mig när det här dyker upp i flödet. Har jag redan somnat, tänkte jag. Nej. Unreal Engine 5 är avtäckt och som ett slag och spark i fejset på Microsoft kör de demot på en Playstation 5!

Jag ska inte låtsas att jag kan något om allt teknikmumbojumbo herrarna från Epic Games snackar om (för det har vi Digital Foundry för), men fan vad snyggt det ser ut. Enreal Engine 5 va? Om jag kommer kunna spela ett spel med liknande grafisk kvalitet på Playstation 5, ja då tänker jag köpa en Playstation 5.

Det kan låta förhastat, men en trailer som denna – i en tid som detta – är vad som vinner över konsumenter. Jag skulle inte vilja vara Aaron Greenberg nu. Jag kan slå vad om att Sony slog en pling till Epic Games efter Microsofts fiasko förra veckan, där Assassin’s Creed Valhalla floppade, men ädelstenen Bright Memory: Infinite briljerade, och frågade om de inte skulle kunna namndroppa Playstation 5 några gånger i sin Unreal Engine 5 avtäckning.

Sanna mina ord.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.