Fröken Marvel gör sällskap med Marvel’s Avengers

Kamala är en entusiastisk tonåring som skyddar sin hemstad Jersey City under pseudonymen Ms. Marvel. Hennes första framträdande var i Captain Marvel #14 i augusti 2013. Ungefär ett halvår senare fick hon sin egen serie. Kamala ser sig själv som ett Avengers-fan och i spelets originalstory måste hon samla gänget från Avengers och avslöja hemligheter kring AIM (Advanced Idea Mechanics), som riskerar att släppa lös det största hotet jorden har skådat.

Första gången spelare möter Kamala är under A-Day, då Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow och Thor avtäcker ett nytt högkvarter för Avengers i San Fransisco. Som ett bångstyrigt tåg slutar det med att firandet spårar ur totalt. Under katastrofen utsätts Kamala för Terrigen Mist, en mystisk gas som ger henne polymorfiska förmågor. Dessa förmågor döljer hon under flera år. Då Avengers beskylldes för olyckan i deras högkvarter bestämde de sig för att splittras. Fem år senare är alla superhjältar illegaliserade och världen befinner sig i kris. Kamala upptäcker en chockerande konspiration och bestämmer sig för att samla ihop hjältarna hon alltid trott på och för att bli en hjälte själv.

Spelare börjar resan som Kamala Khan och får lära sig ursprunget till hennes speciella krafter. På resan kommer Kamala samla ihop de olika hjältarna och spelare kommer sakta men säkert få lära sig deras olika förmågor. Återuppbygg och skräddarsy Avengers för att möta ett ständigt växande hot som bara Avengers kan besegra tillsammans.

“En optimistisk fangirl till Avengers gör Kamala Kahn till den perfekta personen att leda berättelsen i Marvel’s Avengers” säger Shaun Escayg, Creative Director och Writer hos Crystal Dynamics. “Att berätta vår story om Kamalas coming-of-age tillför ett fräscht, hoppfullt perspektiv till gameplayupplevelsen. Hennes unika förmågor som Ms. Marvel gör henne till en karaktär alla kan relatera till och kommer vilja spela. Kamala Khan är en av de unika karaktärerna som får spelet att sticka ut från tidigare berättelser.”

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.