Gör dig själv en tjänst och spela demon till Tales of Arise

Passa på att prova Bandai Namcos kommande japanska rollspel Tales of Arise som ger dig ett smakprov på dess vackra värld och spektakulära strider!
Prova Bandai Namcos nästa stora rollspel.

Den 10 september släpps Tales of Arise till Playstation 4 och 5, Xbox One och Series X/S samt till PC digitalt. Men innan du springer och hämtar plånboken rekommenderar jag dig att ladda ner spelets demo! I det kan du prova på spelets grundläggande funktioner och få en liten försmak av berättelsen. Du får utforska en tårtbit av Elde Menancia, en vacker och grönskande platsa ur spelets tidigare hälft. Demon låter dig också testa samtliga karaktärer i strid, pröva deras attacker och hur de synkar med varandra. Dessutom får du en liten inblick i matlagning och karaktärsinteraktioner.

Över lag är demonstrationen en fingervisning i ungefär vad vi kan förvänta oss av spelet. Jag kan även rekommendera att kika på vår egna förhandstitt från tidigare i somras. Ska jag vara helt ärlig är Tales of Arise ett av de mer intressanta rollspelen i höst och något alla fans av japanska rollspel bör titta närmare på.

Testa därför demon och bilda dig en uppfattning av produkten. Dessvärre finns den i dagsläget bara på konsoler, så PC-spelare är uteblivna den här gången. Sedan kommer du inte kunna överföra någon data till det fullständiga spelet. Däremot låser du upp möjligheten att ladda ner en Hootle Vacation Doll om du klarar demon – men exakt vad föremålet gör är oklart.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.