Tales of Arise är här – är suveränt!

Bandai Namcos flaggskepp har nu anlänt till Playstation 4 och 5, Xbox One och Seires X/S samt till PC digitalt. Det är ett suveränt japanskt rollspel du inte bör missa!
Äventyret väntar!

I dag släpper Bandai Namco äntligen nästa del i sin anrika rollspelsserie, Tales of Arise! Det är ett gediget japanskt rollspel som sätter dig på ett episkt äventyr att rädda en värld från ondskefulla härskare. Du leder en grupp hjältar genom vackra landskap fulla med aggressiva monster du kan dräpa i intensiva strider.

Läs gärna vår recension av Tales of Arise, där vi pläderar om hur bra spelet är.

Tales of Arise är ett substantiellt spel med dramatisk berättelse, mycket dialog, karaktärsinteraktioner och utveckling. Stridssystemet är snabbt och spektakulärt med starka system i grunden som gör fighter roliga och häftiga. Till råga på allt är spelet mycket vackert, med en grafisk stil som påminner om akvarellfärg.

Tales of Arise finns nu tillgängligt på PC digitalt, Xbox One samt Series X och S, och Playstation 4 och 5.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.