Hjälp Planned Parenthood tillsammans med streamern Vaush!

Vaush bad! Vaush bad! VAUSH SHINE GET!

Den politiske debattören och streamern Ian ”Vaush” Kochinski påbörjade för cirka en timme sen sin välgörenhet-stream för Planned Parenthood.

För er som inte har följt nyheterna så har Texas infört nya lagar kring abort. Enligt de nya lagarna måste kvinnor som är gravida utföra sin abort innan de har varit gravida i sex veckor. Dessa nya regler är extra hemska eftersom det är vanligtvis EFTER sex veckor av graviditet som en kvinna inser att hon är gravid. Ovanpå det har Texas också infört ett angiveri-system där folk i staten kan stämma människor som har hjälpt till att få en kvinna att överväga abort. Det är väldigt märkliga tider i Texas…

Se streamen på Youtube eller på Twitch via https://www.twitch.tv/vaushvidya

Vaush, som är politiskt aktiv, kunde givetvis inte sitta still och inte försöka minimera skadan som de här nya lagarna inför. Med sin plattform och sina stora skara fans bestämde han sig för att köra igång med en tv-spelsstream för välgörenhet där pengarna går till Planned Parenthood, USA:s abortkliniker.

Spelen som ska spelas ska vara många klassiker från Gamecube. Just nu i skrivande stund spelar han Super Mario Sunshine och har lyckats samla in 20 000 dollar på första timmen.

Det går även att donera direkt här.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.