Snart kan du se resten av Pokémon Den Ultimata Resan: Serien på Netflix

Den 23 juni fortsätter den ultimata resan på Netflix mot sitt slut.

The Pokémon Company International har meddelat när nya avsnitt av den tecknade serien Pokémon Den Ultimata Resan: Serien har premiär på Netflix i Sverige. För de som längtat efter seriens avslut, när Ach och Pikachu äntligen segrar i mästerturneringen kommer det att bli mycket pokémontittande i sommar. Den 23 juni 2023 går det att strömma de sista avsnitten på Netflix.

I upptrappningen på slutet av Ash Kechums 25 säsonger långa äventyr har The Pokémon Company förberett en liten trailer på seriens dramatiska slut. Du kan se trailern på Youtube.

Ni kanske minns att vi rapporterade utannonseringen av nästkommande tecknade pokémonserie, som då inte hade en officiell titel men som har det nu (Pokémon Horizons: The Series). Då sades det att fans skulle få möjlighet att ta ett sista farväl av Ash och Pikachu via en serie avsnitt som sammanfattar de största ögonblicken i duons historia. Men när dessa avsnitt blir tillgängliga får vi veta vid ett senare datum. Så håll gärna utkik på våra kanaler, men även på Pokémons officiella Youtubekanal, samt @PokemonNewsUK på sociala medier och på Pokémons hemsida.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.