Ravenbound – svenskutvecklat vikinga roguelite i öppen värld – ute nu

Från den svenska studion Systemic Reaction kommer idag Ravenbound med den ovanliga blandningen av en stor öppen värld och roguelite.
Det som dödar dig, gör dig starkare.

En ny actionpackad roguelite har anlänt: Ravenbound! Fast den här kämpen som hämtar inspiration från skandinaviskt folktro har en ovanligt överraskning i vikingahjälmen. Det utspelar sig nämligen i en stor öppen fantasivärld, full av faror och hemligheter!

Ávalt, den vackra världen vi beskyddar, har blivit erövrad av Hat. Vi spelar den eviga beskyddaren Korpen, som med gudomliga krafter besitter utvalda kämpar för att besegra ondskan. Det är med skicklighet och list vi behöver överkomma fienderna som hotar världen – och för varje kämpe som dör under uppdraget växer Korpen och kan ge nästa kämpe den tar i befattning mer styrka.

Ravenbound finns ute från och med idag på Steam för €29.99.

Nyckelfunktioner

  • En vacker men dödlig värld som du kan utforska fritt och som är inspirerad av skandinavisk folktro. Ta till skyarna som Korpen eller till fots som den utvalda kämpen och välj bland alla utmaningar framför dig. Men se upp! Världen och varelserna som lever där förändras och nya platser och monster kan dyka upp när du minst anar det.
  • Intensiv action och roguelite-element håller dig ständigt på tårna. Varje fiende du möter kan vara den sista för kämpen du spelar. Draugr, troll och huldor står i din väg och du behöver vara strategisk och taktisk i drabbningar för att överleva. Och skulle du dö kommer nästa kämpe att ta fördel av egenskaperna du låst upp.
  • Under äventyret får du tillgång till kort som motsvarar de skatter och krafter du hittar. Dessa får du välja bland och kortleken du bygger kommer nästa kämpa att dra från. Spela därför dina kort rätt för att ge nästa försök bättre chanser att segra mot Hatet.
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.