Nästa Pokémon TCG-expansion heter Astral Radiance

Strålande nyheter med strålande nya Radiant Pokémon i Astral Radiance!

Den senaste Pokémon Trading Card Game (TCG)-expansionen Sword & Shield – Brilliant Stars släpptes den 25:e februari och introducerade Pokémon VSTAR. Pokémon VSTAR är en extra typ av utveckling för Pokémon V i samma stil som Pokémon VMAX. Ett extra förtydligande för de icke-insatta: En Pokémon V kan utvecklas till Pokémon VSTAR eller VMAX. Det beror på vilket kort man har helt enkelt! Det finns mycket att säga om Brilliant Stars och jag håller på spela det för fullt för fler åsikter i framtiden som ni kanske kommer få läsa här.

Nu ska vi inte prata för mycket om Brilliant Stars dock, för den här nyheten handlar om Astral Radiance!

Astral Radiance är namnet på nästa Pokémon TCG-expansion och kommer att släppas den 27:nde maj! Den nya TCG-expansionen hämtar inspiration från Pokémon Legends: Arceus och kommer därför ha några Pokémon från Hisui-regionen. Hisui-regionen är Sinnoh-regionens gamla namn enligt Pokémon-lore. De Hisuianska Pokémon som det rapporteras att vi kommer få se är bl.a. Hisuian Typhlosion, Decidueye och Samurott.

När även en Hisuian Typhlosion syns i promo-artworken så får vi väl anta att den också kommer finnas i expansionen.

Strålande nya Pokémon

Expansionen introducerar också Radiant Pokémon som är extra starka Shiny Pokémon som ens lek bara kan ha en av. Där kommer vara tre stycken skriver The Pokémon Company International och om man kan lita på Bulbapedia kommer de förmodligen vara Radiant Heatran, Radiant Greninja och Radiant Hawlucha.

The Pokémon Company International hälsar också att expansionen kommer fortsätta fokusera på Pokémon VSTAR. Vill man få något mer hum om vad som finns i expansionen kan man kolla igenom videon nedan av PCTG Radio, men även den här där samma person spekulerar i vad mer som kan komma.

Vill ni veta mer om Pokémon TCG Astral Radiance? Stor chans att Pokémon-communityn på Youtube har svar!

Shield & Sword Astral Radiance ska bestå av 180 kort. Enligt The Pokémon Company International kan man förutom de tre tidigare nämnda Radiant Pokémon också förvänta sig åtta Pokémon VSTAR, 21 Pokémon V, två Pokémon VMAX och mer än 20 tränarkort.

Expansionen kommer förutom de vanliga boosterpacksen också säljas med Elite Trainer Boxes och speciella samlingar.

Starta med Pokémon TCG Online

Vill du börja spela Pokémon TCG rekommenderar jag starkt tjänsten Pokémon TCG Online. Man laddar ner tjänsten här och efter man har gjort ett konto är det bara att spela. Jag rekommenderar Pokémon TCG Online för det kan te sig tämligen svårt att hitta motståndare i verkliga livet. Med Online är det bara att trycka på en knapp och man är redan igång att spela.

När jag har skrivit recensioner om tidigare Pokémon TCG expansioner som Pokémon TCG Evolving Skies och Pokémon TCG Fusion Strike har jag använt mig mycket av Youtube för att få ett hum om spelets meta och strategier. Kanaler som Tricky Gym har varit till stor hjälp med just detta.

Fysiska booster-packs kommer med koder som man kan lösa in i det digitala spelet.

Att komma igång och grinda in-game mynt kan vara svårt om man inte har en lek som är tillräckligt stark för att klara av metats krav. För mig blev spelet mycket bättre när jag köpte en Inteleon VMAX League Battle Deck som höjde mina chanser för seger, så jag rekommenderar att man köper en färdig lek starkt! När man köper fysiska lekar och booster-packs får man en kod i paketet som man kan lösa in i det digitala spelet.

Precis som alla andra moderna online CCG belönas spelaren med en in-game valuta när man vinner matcher. Man kan vinna Pokemynt genom att vinna flera gånger under en dag, men också genom att fylla en mätare som varar under en längre tid (21 dagar) kan man låsa upp fler belöningar. Med in-game valutan köper man givetvis digitala booster-packs och cosmetics som card sleeves!

Det är bara att spela på så låser man till sist upp allt man behöver för att köpa fler booster-packs!
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.