Zavala och Caiatl når en överenskommelse

För er som inte spelar Destiny 2 säger nog de här namnen er ingenting.
Destiny 2 är ett av de där spelen som konstant fortsätter, där storyn utvecklas med varje säsong. Nu befinner vi oss i Season of the Chosen, där cabal har fått nya krafter och bråkar med den sista staden och dess guardians. Igen.
Denna gång leds våra valrosssoldater av Caiatl, dotter till Calus. Hon hjälpte till att störta sin far och försätta honom i exil. Hon hjälpte även Dominus Ghaul att komma till makten i samma veva. Ni som spelade Destiny 2 från start minns nog honom. Det är okej om ni glömt bort honom också. Med Calus på vift och Ghaul i efterlivet är Caiatl vår nästa antagonist…eller?

Striken tar plats i den enorma tank vi tidigare kunnat se i slutet av Battleground: Behemoth på Nessus. Med veckans reset får spelare för första gången kliva in i maskineriet, piska på cabal med sina stridsvagnar och slutligen utmana Caiatls kämpe. Jag vill undvika att spoila något för de som fortfarande inte hunnit spela The Proving Grounds än, men då Caiatl krävde en trial by combat av Zavala i början av säsongen är det nu dags att backa upp det. Vi knyter helt enkelt ihop påsen för Season of the Chosen denna vecka. Men det är inte slut än. Vi må få ett avslut på den spänning som byggt upp mellan Zavala och Caiatl, men då säsongen fortfarande har några veckor kvar ska det bli intressant att se hur epilogen kommer arta sig.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.