Xbox One downsizar och uppgraderas i ny version

Som tidigare Xbox One-ägare blev jag förvånad (och frustrerad) över konsolens storlek och klumpighet som tog idel plats framför tv-skärmen. Efter önskemål från fansen har Microsoft avslöjat att en slimmad variant är på väg som kommer bli 40 % mindre än originalet med sikte på lansering i augusti. Men det stannar inte där.

Det finns också planer på att släppa en uppgraderad version som lär vara fyrdubbelt kraftfull jämfört med nuvarande Xbox One. Den lär också bli snäppet värre prestandamässigt jämfört med Sonys kommande uppgradering av sin Playstation 4. Sent 2017 beräknas Xbox One ”Scorpio – som den kallas – vara ute i butik.

Mer information om händelsen kan ses här.

Började spelkarriären hösten 1993 med ett SNES och därefter har konsolerna rullat på genom årens lopp. När jag inte spelar studerar jag till lärare på Göteborgs Universitet och försöker gymma några gånger i veckan. Har fobi för mörker och fäbless för sopsortering och grymma actionspel. Anser att Resident Evil 2 och Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com