Batman-prylar till Rocket League? Här kommer The Batman Bundle!

The Batman Bundle är snart här! Gillar du Rocket League? Gillar du Batman? Då kanske du ska vara lite extra uppmärksam på nästa DLC-bundle som är på väg till det populära fotboll-med-bilar-spelet!

Psyonix, d.v.s. utvecklarna av Rocket League som köptes upp av Epic, meddelade att 2022-utgåvan av den mörke läderlappens fordon och övrigt kommer vara tillgängliga i spelet! Borta på deras hemsida kan man läsa några dramatiska och roliga formuleringar om den lore som ligger bakom att Batmobilerna nu finns i Rocket League.

En viss informant som heter Alfre-, jag menar Inte-Alfred, i länken ger också läsaren scoopet om kostnaden på denna samling av Gotham-prylar. Det är inte mindre än 1100 in-game credits som summan hamnar på. Enligt Google ska det vara ungefär 9 euro.

Om du är en snäll person kanske Bruce låter dig låna bilen. Om du också pungar över stålar till Psyonix förstås. 1100 credits enligt Inte-Alfred!

Vad finns i The Batman Bundle?

För de som köper The Batman Bundle till Rocket League så kan ni räkna med följande innehåll:

  • Batmobile (2022) Body (Dominus Hitbox) 
  • Batmobile (2022) Engine Audio
  • Dark Knight Matte Paint Finish
  • Batmobile (2022) Wheels
  • Batmobile (2022) Boost
  • Batmobile (2022) Trail
  • Reel Life Decal
  • The Batman Goal Explosion 
Skjut i mål så hårt att Gordon börjar undra om han lämna Bat-signalen igång igen.

Det gäller att notera att förutom The Batman Goal Explosion så kan föremålen bara bli attached till de Batmobiles som finns i spelet.

Det Gotham behöver

Förutom att få tillgång till nya bilar och nya tillbehör kommer även arenan prydas med Batman-relaterade saker. I ett Limited Time Mode (LTM) som heter Gotham Rumble kommer spelare stöta på effekter och power-ups som är baserade på Batmans skurkar. Det gäller föremål som Jokerns boxningshandskar, Harleys hammare, Poison Ivys växter och många flera.

Om det här lockar och du vill känna dig som Batman är det bara att hålla utkik efter sakerna den 2:e mars. Senast jag kände mig som Batman var när jag spelade Arkham-trilogin.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.