Black Desert ger oss en actionfylld trailer

En ny IP som visades upp på Microsofts konferens var Black Desert. Vi får se vackra miljöer och storslagna vyer innan gameplay kickar in. När all action drar igång är det svårt att inte tänka på Platinum Games och deras design i dessa fall. Det är högt tempo, ser ut att ha gott om utrymme för olika kombos, strategier och skills. Bayonetta dyker osökt upp i tankarna. Detta är dock ett MMORPG, så vi får se hur de väljer att styra detta.

Med ett narrativ av en kvinnlig karaktär vid namn Alezra får vi en känsla av vad spelet erbjuder storymässigt. Det är mystiskt och äventyrligt och det ska bli intressant att se mer av detta spel i sinom tid. Blir det bara ytterligare en kopia av en kopia eller kommer vi få ett intressant MMORPG som lyckas träffa rätt?

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.